Gorim! повертається з прем’єрою нового синглу «Небо»

Gorim! повертається з прем'єрою нового синглу «Небо»

Gorim! повертається з прем'єрою нового синглу «Небо»

Після кількох яскравих і динамічних треків, які прошуміли на головних фестивалях цього літа, Gorim! презентує глибоку та зворушливу роботу «Небо».

Новий ліричний сингл занурить слухача в меланхолійний, але водночас романтичний настрій. Відчути повною мірою всю щирість і закладений артистом посил допоможуть прийдешні прохолодні осінні вечори. За своєю настроєвістю та напруженням, а також завдяки використанню віолончелі та брасів сингл нагадує саундтрек до драматичної кінострічки. І це не дивно, адже у «Небі» відчуваються інтермедіальні відсилання до заголовних треків серіалів «Озарк» або «Пітьма».

«Небо — це особиста пісня в стилі смарт-поп, яка була написана на початку карантину під час пожеж навколо Чорнобиля, коли Київ накрило смогом. Це історія великого кохання в маленькому просторі, де замість неба у тебе є тільки очі коханої людини з усіма радощами та складнощами. Це історія кохання у скрутні часи, коли здається, що весь світ з’їхав із глузду і ніби просякнутий ненавистю, окрім тієї маленької території, де ти мешкаєш», — розповідає артист.

«Gorim! – Небо» доступний для прослуховування на всіх стримінг-майданчиках.

Слухати “Gorim! – Небо “
https://promo.bestmusic.com.ua/fanlink/2437

Gorim! Youtube

Gorim!Instagram