NAHABA заспівали акустичну версію пісні з Нацвідбору-2024

NAHABA заспівали акустичну версію пісні з Нацвідбору-2024

Фіналісти Нацвідбору-2024 гурт NAHABA випустив у світ акустичну версію конкурсної пісні GLASSS, Відтепер трек звучить більш чуттєво та проникливо. Пісня GLASSS це відображення внутрішнього стану українців, на нацвідборі Євробачення вона була динамічнішою, експресивнішою та агресивнішою, вона несла настрій боротьби.

Після Євробачення у тік тоці багатьом полюбилась саме акустична версія цієї пісні, і нас просили зробити її. З іншим аранжуванням та в іншому настрої пісня розкривається по-новому. Вона ніжна, м’яка, щира, це про біль, кохання та світлий сум за мирним життям. Цю пісню чув кожен українець, але в новому вигляді вона зможе достукатись ще глибше до їх сердець та почуттів.

“Нацвідбір став для нас тим самим клеєм, цією самою метою, яка дозволила нам зберегти наш проект в той момент коли він просто сипався. Багато хто питає нас, а коли будуть пісні не про війну? Діло в тому що ми не сідаємо писати пісні про щось конкретне, вони народжуються як діти, які кричать про їх біль та просять допомоги. Тому наразі наша місія – висвітлити і нагадати, що в нашій країні триває війна. Мистецтво це про сприйняття та почуття, нам вдалось зробити щось більше ніж ми самі думали”, – зазначають музиканти.

Нагадаємо, раніше NAHABA презентували агресивний трек SHI*.