Третій випуск музичного youtube шоу МУЛЬТИПОТЯГ

Третій випуск музичного youtube шоу МУЛЬТИПОТЯГ

4 липня відбулася прем’єра третього випуску музичного реаліті-шоу МУЛЬТИПОТЯГ від проєкту МУЛЬТИТРЕК!

У новому епізоді шоу взяли участь молоді українські виконавці – Кажанна, Єгор Андрюшин та Lera Fatforest, які разом із саунд-продюсерами створювали нові кліпи та треки у незвичних умовах.

До незмінних ведучих Марка Куцевалова та Даші Кубік приєднався Єфим Константиновський. Шоуранери Влад Булава та Євген Тріплов разом з новим режисером Іллею Осядлим підготували для учасників незабутні випробуваннята сюрпризи.

Третій випуск музичного youtube шоу МУЛЬТИПОТЯГ

Історія розпочалася із зустрічі на Центральному залізничному вокзалі Києва, де учасники змагалися в музичному конкурсі на пероні. Спеціальним гостем цього конкурсу став гурт LuftPauza, який виконав відомі українські хіти англійськоюмовою.

Учасники мали відгадати ці пісні, а переможець конкурсу отримав значний бюджет на створення кліпу. Гурт LuftPauza, автор саундтреку шоу, підготував особливе атмосферне виконання, яке не залишило глядачів байдужими.

Далі учасники вирушають у музичну подорож до міста Дніпро, де кожен з них спробує здивувати своїм унікальнимкліпом. На цьому етапі в кожного учасника буде свій саунд-продюсер, що додасть інтриги до процесу створення музики.

Третій випуск музичного youtube шоу МУЛЬТИПОТЯГ

Окрім цього, глядачі зможуть побачити, як впливатимуть на творчий процес учасників Марк Куцевалов, Даша Кубік та Фіма Константиновський, допомагаючи їм у створенні треків та зйомці кліпів. Чи вдасться їм знайти спільну мову з виконавцями і створити круті кліпи?

Захоплила пригода показала, хто з учасників зміг перевершити досягнення минулих переможців – Адама та Kozak Siromaha, та уникнути долі, яка спіткала Ann in Black та Настю Гонцул.