OTOY випустив першу вінілову платівку

OTOY випустив першу вінілову платівку

Найтепліший повноформатний альбом у кар’єрі OTOY “Недовготривалі відносини”, що вийшов у 2023 році, тепер звучатиме на вінілі – 9 чуттєвих треків, які були написані в найтемніші часи, та народилися поміж екстреними відключеннями світла та постійними нічними атаками дронів, у невеличкій квартирі в центрі Києва. За випуск платівки відповідає українське видавництво Vinyla Records.

Тут мав бути текст про те, наскільки ціннісно мати вініловий реліз для кожного артиста, зокрема в Україні. Про те, які трепетні емоції викликає це дійство, можливість тактильно повзаємодіяти зі своєю творчістю. Але останній час, а особливо останні тижні видалися українцям надболючими. В такому контексті мені творчість відчувається як щось недоречне, зайве, бо ж які можуть бути пісні там де смерть? Проте, кожного разу коли впадаю в такі думки — отримаю повідомлення від слухачів, які висловлюють вдячність та необхідність у моїй творчості, бо вона надихає, дозволяє врівнятися та інколи навіть врятуватися. Тому ось вам ще один стильний спосіб рятувати свою менталочку — тепер на вінілі” – OTOY.

Презентували вініловий альбом на закритому івенті.

Вихід платівки відбувся напередодні виходу нового альбому артиста – вже 20 вересня він зарелизить 8 “чесних, живих, веселих та болючих водночас” музичних роздумів.