«На рівні з «Фабрикою зірок»: Олександра Заріцька – про нове музичне талант-шоу Нового каналу 

«На рівні з «Фабрикою зірок»: Олександра Заріцька – про нове музичне талант-шоу Нового каналу

У студії «єПитання» солістка гурту Kazka розповіла, чому варто дивитися «Неймовірні дуети» та пообіцяла українцям нові музичні хіти 

Олександра Заріцька стала однією з наставниць музичного шоу Нового каналу, у якому талановиті співаки-аматори мають шанс заспівати дуетом із зірками української сцени у прямому ефірі. Про це вона розповіла в новому випуску «єПитання», яке виходить щопонеділка о 20:00 на Новому каналі. Співачка запевнила: вона та інші вокальні тренери роблять усе для того, щоб музичні чарти та плейлисти слухачів поповнилися новими піснями, які створять учасники «Неймовірних дуетів». 

– Це одне з найкрутіших шоу, які зняли за останні 10 років. «Неймовірні дуети» – на рівні з «Фабрикою зірок», – говорить солістка гурту Kazka Олександра Заріцька. – Я так мріяла, щоб повернулися саме ці відбори, а ще там є реаліті, де ми учасників одне з одним трошки зіштовхуємо, випробовуємо їх.

«На рівні з «Фабрикою зірок»: Олександра Заріцька – про нове музичне талант-шоу Нового каналу

Талант-шоу на Новому каналі показують щосереди о 20:00. Переможця обиратимуть у прямому ефірі, суперфінал відбудеться 16 жовтня.

– У «Неймовірних дуетах» є купа тренерів, ви їх усіх знаєте: Оля Полякова, MONATIK, Jerry Heil, Kola, MELOVIN, гурт TVORCHI, Wellboy та я, Олександра Заріцька, – розповіла солістка гурту Kazka у студії «єПитання». – Обов’язково дивіться, вже готуйтеся голосувати за ваших улюбленців, а ми створимо для вас неймовірні пісні, які ви точно будете слухати на всіх майданчиках. Я впевнена: після цього проекту будуть хіти! Ваші плейлисти поповняться новинками. 

Нові ігри – нові перемоги! Дивіться шоу «єПитання» з ведучою Лесею Нікітюк щопонеділка о 20:00 на Новому каналі! Та обирайте, за кого з виконавців голосуватимете у прямому ефірі «Неймовірних дуетів» 16 жовтня. Випуски шоу шукайте на сайті Нового або дивіться щосереди о 20:00.