Зірка тік-току випустила трек, який написала після розлучення з чоловіком

Зірка тік-току випустила трек, який написала після розлучення з чоловіком

Виконавиця тік-ток хіта “Серце моє”, який наразі вже має більше 16 000 використань, KONDURAKIY, випустила пронизливий хіт “Не чекаю”. Це історія особистих спогадів артистки про її колишнє кохання.

За словами самої артистки, трек «Не чекаю» є дуже важливим для неї, адже вона створила його повністю самостійно — не тільки написала слова і музику, але й зробила великий вклад в аранжування пісні.

— Перший куплет – це мої спогади про почуття до колишнього. Я написала його у період розлучення з чоловіком. Після розлучення мені було дуже важко, мені здавалося, що ця пісня буде дуже болючою, в ній будуть всі мої страждання. Але вийшло так, що друга частина була створена через тривалий час, коли мої почуття почали згасати. Тому пісня “Не чекаю” — це одночасно і спогад про минуле, і думки про початок щасливого майбутнього. Бо життя без коханої людини, без якої колись, здавалось, неможливо навіть дихати, може бути повноцінним і прекрасним. 

KONDURAKIY каже, що “Не чекаю” — це пісня-мотиватор для дівчат, які стикались з розлученням, розставанням. Вона нагадує їм, що з часом будь-який біль завжди минає, а після темряви приходить світло. Що найкраще попереду.

Лірик-відео — це прогулянка по Києву наодинці з собою і улюбленим містом. Головний посил відео за словами співачки — щаслива людина може кайфувати  наодинці з собою від будь-яких дрібниць. Від сонячної погоди, від класної музики в навушниках, від улюбленого міста і його пейзажів. Немає більше болі, є тільки спогади, які просто викликають посмішку.