Щорічне нагородження «30 до 30» – як пройшла премія?

Щорічне нагородження «30 до 30» - як пройшла премія?

19 вересня Forbes Ukraine провів щорічне нагородження «30 до 30» – закриту подію, на якій збираються ті, хто стануть майбутніми обличчями України.

Майже третина списку – військовослужбовці, а інші лауреати тісно пов’язані з обороною країни. Це важливий показник для нас. Повний список дивіться на Forbes.

Щорічне нагородження «30 до 30» - як пройшла премія?

Церемонія відзнаки пройшла в форматі вечірнього YouTube-шоу «20:23», ведучим якого є Євгеній Янович.

Що з цього вийшло? Учасники обговорювали актуальні питання, насолоджувалися виступами Олександра Хоменка та Влади Бучко, мали можливість послухати Гімн IT та пісню Teresa & Maria в цифрах у виконанні співачки Jerry Heil, а також брали участь в інтерактивних дійствах.

Проте почалося все з вшанування пам’яті загиблих захисників та виступу молодої співачки Renie Cares.

«Моя весна зіпсована,
Вкрадена злими катами.
Моя весна розстріляна
Російськими солдатами», – ці фрази звучали в темряві та тиші та заполонили собою всю залу. Ми щиро вдячні Силам оборони України за можливість проводити такі заходи.

Щорічне нагородження «30 до 30» - як пройшла премія?

На локації також презентували мистецький проєкт «Дорослішання», опублікований у новому випуску Forbes. Разом із кураторкою Ольгою Балашовою розповідали про сенс та важливість експозицій на сторінках номеру.

Щорічне нагородження «30 до 30» - як пройшла премія?

Захід відвідали 345 гостей, серед яких учасники всіх п’яти списків «30 до 30», герої матеріалів Forbes Ukraine та друзі редакції. Під час церемонії нагородження вдалося зібрати понад 126 000 грн на РЕБи для фонду AzovOne. Завершилася подія виступом музиканта OTOY.

Партнери заходу: Porsche, ювелірний дім SOVA, Bolt, Extra Life
Спонсори заходу: Nemiroff, VBET Ukraine.