Володимир Удовенко презентував кліп на пісню “Дякую за тебе небу”

Володимир Удовенко презентував кліп на пісню "Дякую за тебе небу"

Сьогодні світ побачив новий відеокліп на пісню “Дякую за тебе небу” від молодого та талановитого артиста Володимира Удовенка, більш відомого під псевдонімом UDOVENKO. Володимир — не просто виконавець, він є одним із тих, хто дарує нам світло в прямому сенсі цього слова. Енергетик за професією та музикант за покликом душі, він не лише пише музику, а й допомагає відновлювати енергопостачання після ракетних обстрілів, даруючи надію українцям у темні часи.

 З початком війни Удовенко вирішив не відкладати своє життя на потім і активно почав займатися музикою. У його творчому багажі — співпраця з відомими українськими артистами, такими як Юлія Саніна та Сергій Бабкін, а також спільна пісня, присвячена Маріуполю, разом із Фімою Константиновським.

 Новий хіт “Дякую за тебе небу”, присвячений його дружині, з якою він разом вже понад 10 років. Пісня нагадує про важливість цінувати кохану людину, яка завжди поряд.

 Кліп на пісню зняв режисер Іоанн Зєнков, який також є продюсером співака. У відео показано історію, де дівчина генерує свого ідеального чоловіка, за допомогою штучного інтелекту. Ідея відео підкреслює те, що в сучасному світі чоловіки не завжди приділяють належну увагу своїм обраницям, і ця пісня — нагадування про важливість цінувати кохану людину, яка з тобою поруч. 

 Автори пісні “Дякую за тебе небу”: музика — Володимир Удовенко, Іоанн Зєнков; слова — Володимир Удовенко, Іоанн Зєнков. Пісня “Дякую за тебе небу” вже доступна на всіх музичних платформах, а кліп можна переглянути на офіційному YouTube-каналі артиста.