«На «Євробаченні» було легше»: як Jerry Heil обирала учасників «Неймовірних дуетів»

«На «Євробаченні» було легше»: як Jerry Heil обирала учасників «Неймовірних дуетів»

Сьогодні о 20:00 на Новому каналі ви дізнаєтеся, хто з підопічних артистки пройшов до грандфіналу

Кожен з учасників «Неймовірних дуетів» має три дні на підготовку до спільного виступу з кумиром мільйонів. За цей час потрібно обрати дуетну пісню, підібрати образи та поставити хореографію. Щосереди глядачі Нового каналу потрапляють за лаштунки створення яскравого дуету. Лише три тижні відділяють нас від суперфіналу наживо, в якому ми дізнаємося імʼя переможця талант-шоу. А в сьогоднішньому випуску «Неймовірних дуетів» побачимо, з ким Jerry Heil підкорюватиме велику сцену на Новому каналі. 

– Мені здається, що навіть на «Євробаченні» було легше. Там я відповідала лише за себе, а тут маю судити інших. Це складно, і я розумію, що комусь буду відмовляти. Однак впевнена, що учасникам вдасться вразити мене. У нас дуже багато талановитих молодих музикантів. А для мене важливо відкривати нові таланти, тому що буквально пʼять років тому проторувала шлях в український шоу-бізнес, роблячи кавери. І відчула на собі, наскільки це складно, – зазначає Jerry Heil. – Вважаю «Неймовірні дуети» спробою допомогти, підштовхнути. Може, комусь бракує впевненості, а комусь команди. І я можу дати їм це.

Репертуар деяких учасників виявився знайомим Jerry Heil

– Взагалі, коли чую класних виконавців, з мене вилізає музикантське нутро. Я одразу відповідаю всім своїм тілом. І не можу зупинити себе, – з усмішкою ділиться артистка. – Під час кастингу виявилося, що я вже знайома з піснями однієї з учасниць. Вона класна й дуже мені подобається. Хочу наголосити: не ховайте ваші творіння в стіл. Публікуйте! Лише так ви чогось досягнете, бо одного дня можете зустріти продюсера або ще когось, хто приведе вас до мрії.

Серед охочих потрапити в шоу «Неймовірні дуети» під наставництво Jerry Heil був і відомий TikTok-блогер. 

– Знаю, бо зустрічала його відео в соцмережах. Запамʼятала гарний тембр і харизматичну міміку. Однак під час виконання пісні для кастингу мурах не виникло. Я знаю його потенціал, – каже наставниця шоу Нового каналу. – Ще один з претендентів розповів, що колись написав на листочку бажання: «Заспівати з Jerry Heil»! (усміхається). А ви знаєте, що це справді працює? У батьківському домі досі висять папірці, на яких я писала в новорічну ніч: «Хочу стати популярною українською співачкою». І це здійснилося! 

Хто з підопічних Jerry Heil зможе пройти до суперфіналу, що відбудеться 16 жовтня наживо, дізнавайтеся сьогодні о 20:00 у шоу «Неймовірні дуети» на Новому каналі!

«Неймовірні дуети» – це музичне талант-шоу, над створенням якого працює Новий канал разом з Friends Production. У проекті кожен співак-початківець може стати зіркою не виходячи з дому. Для шоу шукають насамперед авторів і виконавців власних пісень, адже вони є провідниками ідей. Талановиті, харизматичні та цілеспрямовані аматори отримають шанс вийти на велику сцену та заспівати дуетом з видатним українським артистом. Щотижня з тисяч охочих зіркові коучі, серед яких Оля Полякова, Kola, MONATIK, Wellboy, MELOVIN, гурт TVORCHI та солістка Kazka Олександра Заріцька, відбиратимуть двох найкращих під час онлайн-кастингу, після чого запросять їх до Києва й готуватимуть до фіналу. Зокрема допомагатимуть з вибором пісні, образів, постановкою номера тощо. Долю учасників вирішуватимуть зіркові наставники інших епізодів. А переможця «Неймовірних дуетів» оберуть у суперфіналі наживо.