YARIMA і OTOY випустили спільну пісню “Гірко”. Альбом – 11 жовтня 

YARIMA і OTOY випустили спільну пісню “Гірко”. Альбом – 11 жовтня


Сьогодні, 27 вересня, YARIMA і OTOY випустили спільну пісню “Гірко”, де поєднали hip-hop і RnB звучання. Цей сингл увійде до першого альбому YARIMA “Вояж”. Реліз заплановано на 11 жовтня.

“Гірко” – ніжна, тендітна робота про кохання і складнощі, які воно переживає.

Для західного ринку поєднання ніжного жіночого RnB і чоловічого насиченого hip-hop є звичним і культовим, проте для української музичної індустрії такий симбіоз є дещо новим.

“Для мене “Гірко” – особлива. Вона про кохання, велике кохання. Про цілий світ, який створили двоє, і про неймовірний пронизливий сум від того, що цей світ руйнується, або зазнає змін. Мені хочеться, щоб “Гірко” стала романтичним саундтреком для пар, які переживають складні періоди. Тому що попри гірку ноту пісня сповнена надії і бажання двох зберегти те спільне, що вони мають.” – розповідає YARIMA.

Ідея створити спільну пісню належить саме Марії.
OTOY додає:
“Я досить рідко вдаюся до колаборацій, за різних причин. Коли пані Яріма запропонувала — перше на що я звернув увагу це як мені цей трек відсилався до однієї з робіт артиста GoldLink, який мені дуже імпонує. І шось якось й текст відразу зʼявився, розуміння того як цей текст має звучати 🙂 Так і народився фіт, максимально просто.”

Нещодавно YARIMA випустила сингл “Не знаєш”, яким анонсувала майбутній альбом “Вояж”.