Оля Полякова проведе одразу два благодійні концерти у Франції

Оля Полякова проведе одразу два благодійні концерти у Франції

На численні прохання шанувальників одна з найвідоміших співачок України Оля Полякова дасть одразу два великих благодійних концерти у Норбонні (Франція). Артистка виступить зі своєю програмою “Все буде добре” в Narbonne Arena 26 та 27 вересня. 

На концертах будуть присутні українські захисники, які наразі проходять реабілітацію за підтримки асоціації Narbonne Ukraine. Серед них очільник підрозділу з мобільних вогневих груп в складі ППО 241 бригади ТРО Сморчков Олег та Баранов Віктор — командир роти 130 ОБТрО. А також добровольці Булгаков Сергій, Бондаренко Дмитро, який пережив російський полон та Бузінський Олександр (позивний “Вітер”).

Організатор концерту — асоціація Narbonne Ukraine, яка щомісяця організовує гуманітарну допомогу, збори (продуктів, ліків, обладнання, транспортних засобів, іграшок), благодійні збори та допомагає з житлом для біженців тощо.  

Оля Полякова представить шоу “Все буде добре”, яке зібрало десятки тисяч глядачів в Україні. Повністю україномовний репертуар складається з улюблених мільйонами хітів та нових пісень, які глибоко передають реалії сьогодення. Кадри війни та особисті історії захисників підсилюють атмосферу єдності.

 Усі кошти від продажу квитків підуть на допомогу жертвам війни в Україні.