the feels випустили трек про ностальгію за дитинством

the feels випустили трек про ностальгію за дитинством

Після цього релізу гурт відходить у творчу паузу. нульові – ностальгічний трек, в якому вокалістка Марина Слободяник роздумує над викликами дорослого життя та безтурботним дитинством. Іноді нестерпні темпи змушують переглядати старі знімки з ВХС-ки та повертатися до рідного дому, батьків, друзів й найтепліших спогадів.

“Мені дуже сумно, що у сучасних дітей немає дитинства. Вони ніколи не зможуть прожити те, що відчувала я, будучи малою. Лячно бачити школярів під час тривог в укриттях, вибухівки на дитячих майданчиках та випускників, які ніколи не зустрінуть світанок з однокласниками”, – ділиться Марина.

Разом із синглом the feels випустили відеороботу, над якою працювали режисерка Ірина Мордюшенко та операторка Анна Корман-Лозінська. У кліпі використані архівні кадри з дитинства Марини, її родини та друзів. Для зйомок команда відправилась в Умань, рідне місто вокалістки, де відзняла ностальгічні локації.

“Ідея кліпу виникла у Марини, коли вона була вдома в Умані й переглядала VHS-записи свого дитинства. Вона вирішила написати мені (я теж з Умані хіхі) з пропозицією зняти кліп, поєднавши сучасні кадри зі старими VHS-матеріалами.

the feels випустили трек про ностальгію за дитинством

Головна локація для зйомок — дитячий садочок в Умані. Також ми знімали в Софіївці — культовому місці для кожного уманця. Усі локації сучасних зйомок перегукуються з тими, що є на VHS-записах, тому для нас було важливо знімати саме в Умані.

У кліпі є символічні елементи — наприклад, червона краватка в костюмі перегукується з червоною сукнею, в якій Марина виступала в дитячому садку. Взагалі, червоний колір присутній у багатьох її дитячих образах і став важливим елементом візуальної символіки кліпу», — говорить Анна Лозинська-Корман.

«Було дуже класно знімати в садочку, наче повертаєшся в безтурботне дитинство. У нас була невелика, але класна команда, і у нас вийшло зробити щось особиливе за лише один день зйомок», — Ірина Мордюшенко.

the feels — альтернативний  гурт, що вражає своєю потужною енергетикою та саундом як в записах, так і в лайвах. За час своєї спільної роботи, команда пережила багато метаморфоз, починаючи зі зміни назви (ex zfeelz) та жанру, завершуючи зміною вокалістки — у кінці 2023 року Анна Ліпатова повідомила про вихід з гурту, натомість Марина Слободяник стала незамінним голосом the feels.

Восени 2024 року басист Даніїл Гівентарь долучився до Збройних Сил України. Наразі гурт релізить останній сингл разом з однойменною відеороботою та відходить у творчу паузу.