Присмак невагомої чуттєвості — TEREN & BORA презентують сингл “Не треба світла”

Найромантичніша колаборація від артистів нової української музики TEREN & BORA презентують сингл "Не треба світла"

Найромантичніша колаборація від артистів нової української музики TEREN & BORA презентують сингл “Не треба світла”. У пісні вічна тема “кохання” розкривається через призму прозорого, щемливого відчуття, яке, наче теплий світ, легко палає під час відносин кохаючих людей.

 “Наш трек — це спосіб вираження почуттів у музиці. Наш тандем — це органічність та симбіоз чистої води, без фальші, та творчості, яка текла жилами та викарбовувалась у пісню “Не треба світла”. Нам хотілось передати легкість та трепет закоханності та кохання”, — ділиться TEREN.

Сингл став способом вираження інтуїтивного розуміння хімічних процесів, які відбуваються всередині романтичних стосунків. Фокус рима “… не треба мені світла…”, як якір буденного життя українців, придає треку алегоричного сенсу, що може вмить запам’ятовуватись і наспівуватись. 

“Не треба світла” — сингл про щемливе кохання. Історія, коли світлі почуття є рушійною силою та буквальним світлом для кожного у цих стосунках. Справжня любов — це рупор, якому потрібна потужність не електрики, а сердець”, — коментує BORA.

Композиція має присмак невагомої чуттєвості. Своєю мелодійністю вона сягає самого серця слухача, а через складені рими, трек доносить важливі сенси.

Крім треку, дует презентує відеороботу, яка підкреслює легкість та світло, що є в кожній людині, ніжність душі та романтичний трепет. За допомогою грайливої простоти, яка водночас має глибокі підтексти, розкривається завуальоване повідомлення глядачу.

Сингл “Не треба світла” можна слухати на всіх музичних майданчиках та на офіційному YouTube-каналі Bora.