День народження як в кіно: друзі Lida Lee влаштували вечірку-сюрприз на 30-ти річчя співачки

День народження як в кіно: друзі Lida Lee влаштували вечірку-сюрприз на 30-ти річчя співачки

«Якби ж так само було легко заблокувати ці спогади у клік…» 

29 вересня українська співачка Lida Lee відсвяткувала своє 30-річчя – вік, коли розумієш, що ти вже доросла дівчинка. Хоча артистка обожнює влаштовувати свято для інших, для себе не будувала ніяких планів. Та команда і друзі співачки вирішили все-таки зробити цей день особливим і влаштували для Lida Lee вечірку-сюрприз.

Святкування розпочалося з таємничого запрошення, яке Ліда отримала зранку. У сторіс на своїй Instagram-сторінці артистка за сніданком поділилась емоціями від запрошення у передчутті тієї самої таємничої вечірки. Все, що було відомо, початок о 15:00 та дрес-код має бути коктейль, чорний і золотий.  

Святкування пройшло у колі найближчих друзів та родини. Команда артистки підготувала камерний, затишний і теплий вечір, запросивши тільки найближчих друзів артистки, серед яких були і коліжанки по сцені Діана Глостер, Мішель Андраде.

День народження як в кіно: друзі Lida Lee влаштували вечірку-сюрприз на 30-ти річчя співачки

«30 років — це справді новий етап. Я вдячна своїм друзям за те, що вони змогли зробити цей день таким особливим. Що буде далі? Не знаю! Але впевнена, що це буде неймовірно захоплива подорож. Чи буде легше? Точно ні, але я зможу все», — зворушливо сказала Lida Lee.

Звичайно, був сюрприз і для самих друзів іменинниці, адже на святі Ліда представила фрагмент своєї нової композиції , яка невдовзі вийде на цифровий майданчиках. Ця пісня — глибоке висловлення емоцій, що торкаються тем самотності та пошуку справжнього щастя. Lida Lee чуттєво передає відчуття безвиході та сумнівів, коли минулі спогади нагадують про себе: «Якби ж так само було легко заблокувати ці спогади у клік…». Це говорить про глибокі рани, які не лікуються, навіть з плином часу.