Tember Blanche презентує сингл «Красівий»  та муд-відео до нього

4 жовтня дует Саші Ганапольської та Влада Лагоди випустить пісню «Красівий». Вона нагадує про юні, недосвідчені стосунки, коли одна людина ідеалізує іншу

Це одна з двох пісень перед завершенням першого етапу творчості гурту

4 жовтня дует Саші Ганапольської та Влада Лагоди випустить пісню «Красівий». Вона нагадує про юні, недосвідчені стосунки, коли одна людина ідеалізує іншу, але згодом магічний образ розвіюється — і вона неминуче стикається з нестабільною прозаїчною особистістю свого партнера.

«Хочу одразу пояснити вибір назви та випередити запитання на кшталт: “Який ще «красівий»? Чому не «гарний», чи хоча б «красивий» через літеру «и»?”. Все просто: що “гарний”, що “красивий” — ці слова звучать для мене занадто зважено. Їх ми кажемо людям, яких поважаємо і називаємо такими не лише через зовнішній вигляд. А “красівий” — це суто про зовнішність. Таку милу, привабливу і трохи навіть “смазліву”. До того ж тільки слово “красівий” влучно підкреслює зневажливе ставлення до людини, яка, крім “красівості”, нічого з себе не представляє», — коментує реліз солістка Саша Ганапольська.

Цікава також історія пошуку обкладинки: Саша з Владом дивились референси на Pinterest і натрапили на плівкову світлину німецького фотографа Джоша Керна. Tember Blanche настільки сподобався стиль Джоша, що вони написали йому в WhatsApp щодо умов використання світлини. Проте фотограф зробив їм подарунок і надав світлину безплатно.  Джош Керн, який нині проживає в Кьольні, підтримує Україну і публікує посилання на збори у своїх соцмережах.

Крім синглу, дует також презентує муд-відео, зняте на студії «Звукоцех».
Автором відеороботи став Олег Мартинюк

Вперше Tember Blanche виконають «Красівий» наживо на концертах 22-23 листопада, що відбудуться в Києві на майданчику Origin Stage. Ця пісня стане передостанньою у нинішньому етапі творчості гурту.