Janeuary танцює з небезпекою у своєму відео “Earendel”

Janeuary танцює з небезпекою у своєму відео "Earendel"

7 жовтня 2024 українська співачка та композиторка Janeuary випустила нову відеороботу “Earendel”. Режисером цього нетривіального кліпу стала сама артистка разом з Максом Левченко, з яким вони вже створили багато яскравих робіт. 

   Цього разу глядач буде загіпнотизований танком Janeuary з двома королівськими пітонами у атмосфері нуарних голівудських стрічок. Для багатьох це на межі екстриму, на межі можливого. Знімальний майданчик мужньо долав свої страхи та намагався потоваришувати з незвичними акторами. Але для Janeuary, яка обожнює усіх тварин, ця дружба склалася давно і переросла вже у справжню взаємну любов.

   Міні альбом “Earendel”, до якого увійшла однойменна композиція, побачив світ 27 вересня цього року. Він складається з 6 треків в стилі electronic і тим самим відрізняється від попередньої творчості артистки. Альбом наповнений релаксуючими бітами, атмосферними інструментами і, звісно, магнетичним оксамитовим вокалом. 

   Його родзинкою можна назвати трек “Viens avec moi”, написаний Janeuary французскую мовою. Крім того, на платівці можна почути дві версії пісні “Close your eyes”, одна з яких – це remix у співпраці з українським музикантом Esolate.

   Тож «Earendel” беззаперечно є приємним сюрпризом для слухачів. 

   «Earendel” — у перекладі зі староанглійської означає “світло” або “ранкова зірка”. Це найбільш віддалена зірка, яку коли-небудь спостерігали — вона знаходиться на відстані 12,9 мільярда світлових років від Землі. Зірка є щонайменше в 50 разів масивнішою за наше Сонце, можливо, у 500 разів, і в мільйони разів яскравішою» – розповідає Janeuary.

   Чи буде й надалі Janeuary експериментувати зі стилем чи повернеться до alternative pop – поки загадка. Лишається спостерігати за співачкою та чекати на нові пісні, а вона, як показує практика, не змусить чекати довго.

   Попередній реліз Janeuary «Loving you» потрапив на обкладинку американського музичного видання Indiefferential. Про чуттєву «Awakening» написали французькі, німецькі, американські, мексиканські, канадські, японські та інші блоги та журнали. А композиція «In my damn head» настільки сподобалася слухачам, що її було додано до майже 300 плейлистів на Spotify.