Репортаж концерту Klavdia Petrivna в Умані: за що вдарили співачку прямо на сцені

Репортаж концерту Klavdia Petrivna в Умані: за що вдарили співачку прямо на сцені

«Я зафіксувала моменти концерту на своїй камері, а тепер прийшов час поділитися власним мистецьким баченням цього перформансу в форматі новітнього водевілю», — репортером вечора постала українська актриса Катерина Туник. 

Чи впорається Klavdia Petrivna із маленьким концертним майданчиком після двох столичних Палаців? Наскільки хвилююче співати перед камерною публікою, де видно обличчя кожного? Чи зможе вона передати свою фірмову енергетику в такому затишному просторі? Яка ж цінність невеликого, але такого затишного виступу? Розкриємо відповіді на всі питання.

Концерт відбувся на компактній, лаконічній сцені, оточеній затишною зеленою територією. Майданчик був наче створений для таких душевних виступів — без натовпу, ближче до серця кожного глядача. Атмосфера перед початком приблизно така  — максимальне очікування появи співачки шанувальниками.

Всі з нетерпінням дивилися на сцену, гукали Клавдію, і ось, вона з’явилася у халаті. Саме так, в звичайнісінькому білому халаті. Впевнена та смілива відсилка до її артистичної свободи. Крута та провокаційна, Клавдія така Клавдія.

Шанувальники в цей вечір співали в унісон з співачкою. Здається, не було людини в залі, яка б не знала рядків пісні. Всі насолодилися професійним шоу, за участі балету та музикантів. Як то кажуть, цей вечір лишень для справжньої «інтеліґенції та аристократії».

Було стільки цікавих моментів під час виступу співачки, що хочеться виокремити декілька. Один із них — вокальна інтерпретація пісні Happy Birthday Mr President, яку співачка виконала дуже несподівано. Вона натякнула на особливу людину для якої лунало це привітання, але, традиційно, залишила в секреті цю особу.

На концерті була настільки потужна енергетика, що аж під час виконання пісні Імператори, один із учасників балету випадково вдарив співачку під час хореографії. Шанувальники були в шоці, але Klavdia Petrivna аристократично перевела ситуацію в жарт і продовжила шоу, не зупиняючи його ні на мить.

Репортаж концерту Klavdia Petrivna в Умані: за що вдарили співачку прямо на сцені



Осінній вечір сповнився й щемливим моментом: зустріч з маленькою шанувальницею, яка несподівано піднялася на сцену до Клавдії. Це той випадок, коли бар’єр між сценою та залом зникає, надаючи здатність дарувати відчуття радості кожному присутньому. Цінність невеликого виступу в цей момент відчувалася максимально.

Концерт пролетів дуже швидко, ніби то тільки розпочався, здавалося. Було тріумфальне завершення з нестихаючими аплодисментами та проханнями повернутися на біс.

Klavdia Petrivna показала всім, що маленька сцена — це не компроміс, а окрема форма мистецтва, де артист може бути по справжньому собою, а публіка отримує рідкісну можливість стати частиною перформансу.

«Шоу в форматі новітнього водевілю, в якому легка комедія постає в супроводі музичних куплетів створює невимушений театральний виступ. Klavdia Petrivna, мабуть, одна із перших, хто презентував цю імпрезу в Україні. Мені це особливо резонує, як актрисі», — поділилася репортерка Катерина Туник.
Виступ співачки перед багатотисячною аудиторією та виступ в маленькому залі довів, що не масштаб створює магію, а емоції, які залишаються в серцях людей. Саме цей концерт Клавдії Петрівни вже точно став легендарним.