Продюсер музичного проєкту Tember Blanche запустив особистий YouTube-канал про досвід створення незалежного гурту та українську музичну індустрію

Продюсер музичного проєкту Tember Blanche запустив особистий YouTube-канал про досвід створення незалежного гурту та українську музичну індустрію

Продюсер музичного проєкту Tember Blanche запустив особистий YouTube-канал про досвід створення незалежного гурту та українську музичну індустрію.

Влад Лагода, продюсер музичного проєкту Tember Blanche і відеопроєкту «Звучить!», запустив власний YouTube-канал, де буде ділитися своїм досвідом у музичній індустрії. На каналі Влад розповідатиме про шлях незалежного артиста в Україні: як почати кар’єру, де шукати свою аудиторію (особливо якщо музика не є масовою), скільки коштів потрібно для старту та як розвивати власний проєкт без лейблів.

Перше відео вже доступне на каналі — у ньому Влад розповідає, як самостійно зняв кліп на пісню Tember Blanche «Стрес (I guess)», скільки це коштувало та чи можливо створити якісне музичне відео без великих бюджетів.

На своєму YouTube-каналі Влад Лагода:

  • розповідатиме про шлях Tember Blanche та інші незалежні музичні проєкти;
  • ділитиметься власними інсайтами про українську музичну індустрію;
  • обговорюватиме актуальні події в музиці зі своєї суб’єктивної перспективи.
  • «Я хочу зробити цей канал місцем для чесних розмов про музику, її залаштунки, виклики та можливості. Якщо ви цікавитеся незалежною сценою або хочете дізнатися, як працює музична індустрія в Україні — підписуйтеся!» — ділиться Влад.

Влад Лагода з 2014 року активно слідкував за українською музичною сценою, а у 2020 році разом зі своєю дружиною, Сашею Ганапольською, запустив музичний гурт Tember Blanche. Менш ніж за 5 років гурт зібрав понад 100 мільйонів прослуховувань на всіх платформах, відіграв понад 200 концертів і має майже 200 тисяч підписників у соцмережах.

У 2024 році Влад, разом із головним редактором «Лірум» Олексієм Бондаренком, запустив проєкт «Звучить!» — медіа про українську та світову музику.
Instagram: