“Музика для лютих танців”: GRISANA презентує новий літній бенгер “Забирай”

“Музика для лютих танців”: GRISANA презентує новий літній бенгер “Забирай”

Співачка GRISANA продовжує свій шлях у шоу-бізнесі та презентує новий літній бенгер “Забирай”. Проєкт молодої виконавиці – це про легке та естетичне поєднання візуалу та музики.

Нову пісню “Забирай” співачка презентує одразу у двох форматах: оригінальний сингл та динамічний ремікс.

“Цей трек не для роздумів і пошуку глибоких сенсів, а для кайфового відпочинку і лютих танців. Якщо казати про історію на якій побудований трек, то це про закоханість і розставання, де включається, так би мовити “біполярочка” і ви знову й знову “морочите” один одному голови своєю не рішучістю”, – ділиться GRISANA.

Співачка запевняє, що новий трек – це інструкція для ментального та фізичного відпочинку у моменті, коли життя “накриває”, берете пляшку комбучі і уявляєте себе на пляжній тусі та танцюєте, наче вас ніхто не бачить. Або ж берете друзів і втілюєте мрії у реальність!

“Майже в останній момент після реалізації оригінального синглу, я зрозуміла, що цей літній трек має бути і реміксом. Він наче для цього створений. Ми з Данієлем Окаро швидко взялись за цю ідею, втілили її в життя і зараз ремікс мене качає навіть більше за оригінал, чесно кажучи”, – коментує GRISANA.

Це перша пісня артистки, яку вона написала в співавторстві, з першого акорду й одразу ж на студії, а не вдома закрившись “на сім замків” у своїй спальні. Разом з новим синглом GRISANA презентує нову візуалізацію, яка була створена за допомогою штучного інтелекту (AI)
та анонсує неочікувану екранізацію на ремікс.