Кит представляє першим сольний ЕР-альбом «Ініціація»

Кит представляє першим сольний ЕР-альбом «Ініціація»

Артист Кит зник з музичного простору на цілий рік, але повернувся 5 липня, у свій день народження, із великим релізом. Це не просто новий сингл, а перший сольний мініальбом всередині якого є два треки-фіти з українським артистом LAUD

На перших синглах Кит здобув увагу слухачів в соціальних мережах, завдяки віральності контенту, але вимушений був відійти на тривалий час від музики. Його повернення виглядає дуже амбітно, враховуючи якість треків, фіти зі значно відомішим артистом і кліп на кожен трек мініальбом. «Ініціація» – це дійсно вагома робота для молодого виконавця, яка широко розкриває нові сенси й самого артиста.

Кит представляє першим сольний ЕР-альбом «Ініціація»

«Цей матеріал дуже точно описує мій шлях: від роздумів про зміни до готовності наважитись здійснити власні мрії. Я жив із постійним відчуттям ніби з моїм життям, щось не так до того моменту, поки не почав займатись створенням цього мініальбом.

«Ініціація», як ЕР альбом — це перехід від початківця до серйозного гравця, який може конкурувати не лише в площині синглів, а і більш великих робіт. Також у мене за час перших синглів зʼявилась аудиторія і повертатись до неї з однією піснею — це проявити неповагу. Я радий, що ми зробили це так масштабно», – говорить Кит.

Мистецтво створюють навколо трьох речей: життя, любов і смерть. Цікаво, що виконавець обрав розвинути зміст пісень через призму того, про що людина шкодує перед обличчям смерті. Кожен трек в ЕР-альбомі є відображенням однієї з речей, які людина в останні хвилини життя хотіла б повернутись і змінити.

Кит представляє першим сольний ЕР-альбом «Ініціація»

«Шлях — це з однієї сторони можливість і тягар з іншої. Іноді стає нестерпно і сумніви беруть гору, а іноді відчуваєш себе на небі від щастя. Кожен трек розкриває по-новому тему шляху через прагнення, любов, дружбу і наполегливість. Всі задачі й виклики на сьогоднішній день мають значно більший масштаб. Я зараз думаю про те як зібрати людей на великих концертних майданчиках, таких як Палац Спорту, наприклад. Цією платівкою я відмовляюсь від сумнівів і приймаю відповідальність рухатись вперед», – поділився виконавець.

Кит представляє першим сольний ЕР-альбом «Ініціація»

Кит належить до селф-мейд артистів, які самостійно визначають матеріал, який хочуть представити аудиторії. Також над ЕР-альбомом працював саундпродюсер Dredlock, гітарист Олександр Леонов, менеджер співака Мао, а також колега по лейблу, артист LAUD. У цій роботі дійсно є один фірмовий стиль ні на кого не схожий, але чи сподобається така музика українським слухачам — будемо бачити й з цікавістю спостерігати.