Співачку Lama затримали працівники поліції перед її благодійним виступом у Львові для розʼяснювальних заходів

Співачку Lama затримали працівники поліції перед її благодійним виступом у Львові для розʼяснювальних заходів

Співачка Lama з перших днів повномасштабної війни активно займається волонтерською діяльністю для ЗСУ, організовуючи чисельні благодійні збори й концерти, співпрацюючи з багатьма БФ та підтримуючи соціальні ініціативи. Завдяки плідній волонтерській праці Lama передає на потреби ЗСУ: швидкі допомоги, дрони, тепловізори, рації й акумулятори до них, турнікети, безліч медикаментів та ін.

У неділю, 14 липня, артистка виступила для львів’ян на благодійному фестивалі у Victoria Gardens. Метою заходу було зібрати кошти на FPV-дрони для 2-ї Галицької бригади Національної Гвардії України.

Перед виступом, співачка Lama взяла участь у соціальній акції для запобігання ДТП з пішоходами у нічний час, у співпраці з Національною поліцією України.

«Особливо важливим є дотримання правил дорожнього руху, і ще більшої уваги цьому треба приділяти вночі та за умов низької видимості на дорогах. Це стосується всіх учасників дорожнього руху — водіїв та пішоходів. Водії повинні використовувати фари дальнього світла, забезпечувати постійну концентрацію уваги та дотримуватися безпечної швидкості. Пішоходи, своєю чергою, повинні бути забезпечені світловідбивальними елементами (флікерами) для підвищення видимості на дорозі. Також це стосується велосипедистів, тих хто рухається безпосередньо по одній дорожній смузі з транспортними засобами, пам’ятайте, що такий рух є вкрай небезпечним. Батьки мають слідкувати за тим, щоб їхні діти мали такі світловідбивні аксесуари, та проводити з ними роз’яснювальні бесіди про безпеку на дорозі. Бо відповідальність за життя лежить на кожному з нас і ми повинні його убезпечити», — ділиться Lama.

Після розмови з поліціантами артистка з командою музикантів вирушила на сцену. Під час концерту вдалось зібрати понад 265 000 гривень. Організатори збору, БО «ФОНД НАСТУПУ», вже перерахували зібрані кошти на закупівлю дронів для бійців.

Нагадаємо, що нещодавно співачка виступила для столичних слухачів на ВДНГ, на молодіжному фестивалі «Покоління», де артистка долучилась до благодійного збору на потреби для 3 ОШБр.