Народна артистка України Оксана Білозір презентувала нову пісню

Народна артистка України Оксана Білозір презентувала нову пісню

Оксана Білозір, народна артистка України та одна з найвідоміших виконавиць української естради, презентувала свою нову пісню під назвою «Два серця». Авторами пісні стали сонграйтери Володимир Будейчук і Лариса Архипенко. 

За словами артистки, «Два серця» — це прониклива композиція, яка розповідає про силу кохання, єдність душ і невідворотність почуттів. Нова пісня є відображенням особистих переживань Білозір і почуттів, які вона бажала передати слухачам. 

«Ця пісня про два серця, що знаходять одне одного, незважаючи на відстані та випробування. Вона про те, що справжнє кохання завжди знаходить свій шлях»,зазначила Оксана Білозір.

До музичної прем’єри співачка презентувала mood відео, в якому вона активно позує на камеру і випромінює емоції кохання, жіночності та чуттєвої тендітності.

Пісню “Два серця” шанувальники Оксани Білозір вже можуть почути на популярних музичних платформах, таких як Spotify, Apple Music та YouTube.

У жовтні співачка відправляється у гастрольний тур. Оксана Білозір презентує нову музичну програму  “Народжена Україною” та виступить у Берліні, Валенсії, Мадриді, Варшаві, Празі та у інших містах Європи.