Марта Липчей презентувала новий кліп на пісню “Для тебе” 

Марта Липчей презентувала новий кліп на пісню "Для тебе"

Українська поп-рок співачка Марта Липчей презентує новий кліп на пісню “Для тебе”.  Трек є частиною дебютного альбому “Народжена в серпні”, який артистка випустила в травні цього року. “Для тебе” вже встигла завоювати серця слухачів глибиною та емоційною силою, а тепер Марта представляє візуальну історію, яка передає рокову атмосферу пісні, зберігаючи при цьому інтимність розмови між нею та слухачем.

В моїй пісні «Для тебе» я торкаюся теми змін, які відбуваються з нами в стосунках з близькими чи коханими. Такі зміни можуть принести в наше життя радість і натхнення, або, навпаки, – стати причиною важких переживань. Рядки пісні – моя можливість поділитися своїми роздумами, як інші люди впливають на нас і змінюють наше життя”, – розповіла Марта Липчей.

Слова пісні стали результатом творчої співпраці Марти та українського поета і письменника Сергія Жадана.

Режисером відеороботи “Для тебе” став відомий український кліпмейкер Віктор Скуратовский. Він зумів передати інтимний меседж пісні та одночасно драйв рок-н-рольного звучання. Технічний прийом, використаний під час зйомок командою Віктора, полягав у змішуванні кадрів, знятих як професійними операторами, так і шанувальниками Марти. В результаті в монтажі професійні та аматорські кадри переплелися, створюючи єдину унікальну композицію.

«Пісня «Для тебе» дуже близька особисто мені і за формою, і за змістом. Вона драйвова та енергійна. Це конкретний рок-н-ролл. І водночас вона дуже інтимна та спрямована безпосередньо до близької людини. Тому в кліпі я хотів підкреслити меседж самої пісні. А, з іншого боку, те, як Марта та команда її виконують – це ж вогонь!  Дуже хотілося зробити так, щоб глядач був учасником всього цього дійства», — говорить Віктор Скуратовський.

Зйомки кліпу відбувалися на Київському велотреку. У цей день температура піднялася вище 35С⁰, і весь процес став справжнім випробуванням для команди. Незважаючи на спеку, Марта Липчей не змінила свій образ в кліпі, знімалась у шкіряній куртці та вкотре продемонструвала відданість справі. Під час зйомок на майданчику сталася несподівана подія: Марту атакували оси, яких вона панічно боїться, і камери команди відзняли декілька фанових рок-н-рольних)) кадрів, що залишаться на згадку про зйомку кліпу.

Музичний кліп вже доступний на офіційному YouTube-каналі Марти Липчей. Марта також запрошує всіх охочих поділитися своїми історіями та враженнями у соціальних мережах, використовуючи хештег #Для_тебе.