MUZVAR AWARDS 2024 спільно з конкурсом “МУВ 2” від “Радіо “Сільпо” оберуть номінантів категорії “Найкраща нова пісня”: її переможець отримає 100 тисяч гривень

MUZVAR AWARDS 2024 спільно з конкурсом “МУВ 2” від “Радіо “Сільпо” оберуть номінантів категорії “Найкраща нова пісня”: її переможець отримає 100 тисяч гривень

Музична премія MUZVAR AWARDS 2024 привідкриває завісу подробиць. Цьогоріч у регламенті події з’явилася нова номінація “Move to Reality | Найкраща нова пісня”. Її доля буде незвичною, адже п’ятірка претендентів на дану категорію буде обрана пісенним конкурсом “МУВ 2” від Радіо “Сільпо” за підтримки Mastercard. 

На артистів та слухачів чекає справжній відбір найкращих з кращих. Кожен охочий зможе подати свій трек або декілька композицій, які відповідають регламенту конкурсу, на розгляд експертної ради. Треки, що пройдуть попередній відбір, оцінюватимуть музикант та музичний продюсер Фагот, телепродюсер Володимир Завадюк, лідер гурту “Друга Ріка” та генеральний директор ГО “УААСП” Валерій Харчишин, співачка SKYLERR, репер OTOY та керівника проєкту Радіо “Сільпо” Денис Кузьмічов. 

За результатами відбору експертної ради тільки 10 щасливчиків отримають право виступити наживо у фіналі конкурсу, який відбудеться на одній з найкращих сцен столиці – Origin Stage. П’ятірка найкращих пісень стануть номінантами премії MUZVAR AWARDS 2024. Переможець номінації “Move to Reality | Найкраща нова пісня” отримає грант у 100 тисяч гривень на творчість від спеціального музичного партнера премії – “Радіо “Сільпо”. Спеціальну нагороду у розмірі 50 000 грн на розвиток творчості отримає той артист/гурт, чия пісня набере найбільшу кількість лайків на сайті radio.silpo.ua.

“Цьогоріч ми неймовірно раді додати до регламенту премії номінацію “Move to Reality | Найкраща нова пісня”. За останні три роки українська пісня дійсно трансформувалася та стала рупором суспільства. Нам важливо бути на одній хвилі з українським слухачем. Тому ми хочемо привернути якомога більше уваги до нової української сцени та дати їй поштовх та підтримку для розвитку”, – зазначив кріейтор порталу “МУЗВАР” Льоша Донцов.
Заявки на участь в конкурсі “МУВ 2” приймаються з 13.09.24 по 23.09.24 включно на сайті radio.silpo.ua.