Нова Маша Кондратенко. Лірична пісня «дим», з якої розпочинається новий етап у творчості співачки

Нова Маша Кондратенко. Лірична пісня «дим», з якої розпочинається новий етап у творчості співачки

Премʼєра від Маші Кондратенко! Пісня «дим», що за словами артистки відкриває новий більш виважений, дорослий та вдумливий етап у творчості. Меланхолійна історія про спогади, від яких одночасно тепло й боляче. Пісня про особисте розчарування та чесна розповідь, що сьогодні відгукується багатьом українцям, у яких осінь забрала спокій, плани на майбутнє, землю під ногами, життя. 

«Я написала цю пісню кілька років тому, після того, як хлопець кинув мене на мій день народження. Непоганий початок для історії справжньої драма квін, правда? Але «дим» не лише про розставання, а й про те, що ми ніколи не знаємо, що у людини всередині. Можна посміхатись, танцювати, випускати іронічні пісні, але відчувати абсолютну порожнечу. Так було зі мною. 

Думаю, сьогодні трек віднайшов ще глибші сенси. Адже українці живуть в страшній реальності, коли втрати дійсно незворотні. На словах «мене забрала в тебе осінь» кожен раз мурашить. Піснею «дим» я відкриваю слухачам нову себе й анонсую майбутній альбом, який вийде вже цієї осені й відрізнятиметься від того, що я робила раніше. Я знаю, що мене люблять веселою й легкою, і я обовʼязково буду і такою! Але готова знайомити вас і з іншими моїми гранями», — розповідає Маша Кондратенко. 

Нова Маша Кондратенко. Лірична пісня «дим», з якої розпочинається новий етап у творчості співачки

Слухайте «дим», говоріть про важливе, поки всі про це мовчать, додавайте нову пісню Маші у ваш осінній плейлист.

Маша Кондратенко — cпівачка та авторка, акторка й блогерка, трендсетерка та улюблениця публіки. Вона легко поєднує іронічні треки й відверті балади, змінює образи, стилі, настрої та амплуа. Маша сміливо ретранслює актуальні теми й події та створює хіти, що набирають мільйони переглядів та незмінно потрапляють в тренди й наші серця.

За останній рік Маша випустила з десяток успішних пісень, зібрала мільйони переглядів на YouTube та отримала срібну кнопку платформи, презентувала кілька масштабних колаб з брендами та музикантами. Співпрацю Маші з Klavdia Petrivna вже нарекли «найгучнішою авантюрою українського шоубізнесу», що закінчилась виступом артисток у Палаці Спорту в серпні цього року. Крім того, співачка анонсувала вихід нового альбому вже восени 2024.