UART MEDIA FEST і зірковий концерт: 5 жовтня ТРЦ Gulliver запрошує на свій День народження

UART MEDIA FEST і зірковий концерт: 5 жовтня ТРЦ Gulliver запрошує на свій День народження

5 жовтня багатофункціональний комплекс Gulliver святкує свій 11-й день народження. В межах програми заплановані зірковий концерт, міжнародний медіа-арт фестиваль UART MEDIA FEST, захопливі інтерактиви всередині комплексу, а також велика благодійна складова на підтримку фонду «Твоя опора».

Про допомогу.  Разом з благодійним фондом «Твоя опора» кожен зможе долучитися до збору на підтримку роботи Сімейного центру ментального благополуччя, де діти, які постраждали від наслідків війни, безоплатно отримують психо-соціальну допомогу.

Діти – найбільш вразила категорія, яка пережила жахи війни й все ще знаходиться під її негативним впливом. Серед зовсім не дитячих проблем з’явилися ПТСР, тривожність, депресія, відчуженість, складність у встановленні соціальних зв’язків. Центр ментального благополуччя стане опорою для тих, хто потребує системної підтримки у боротьбі з психологічними наслідками війни. 

Протягом місяця – до 5 жовтня включно – біля стійки реєстрації на першому поверсі ТРЦ ви зможете зробити ваш внесок до спільної доброї справи. За донат від 100 гривень кожен отримає гарантований подарунок від Gulliver. Крім того, в межах заходу зі сцени 5 жовтня за донати будуть розіграні приємні сюрпризи від зірок та брендів. 

UART MEDIA FEST і зірковий концерт: 5 жовтня ТРЦ Gulliver запрошує на свій День народження

Про концерт. Традиційною та особливою частиною святкування Дня народження Gulliver є концерт за участі відомих українських артистів. Цього року у лайн-апі: Budchuk, Enleo, Michelle Andrade, ZLATA OGNEVICH, гурт Probass ∆ Hardi, MELOVIN, хедлайнер вечора – БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ. Початок концерту запланований на 14:00.

Про медіа-арт фестиваль. 5 жовтня БФК Gulliver перетвориться на справжню арт-інсталяцію – твори талановитих дизайнерів зі всього світу покажуть на найбільших фасадних екранах Європи. У співпраці з міжнародною компанією Meet Future пройде другий міжнародний медіа-арт фестиваль UART MEDIA FEST. Демонстрація конкурсних робіт розпочнеться о 19:00.

Свої роботи, об’єднані темою Всесвіт в тобі, покажуть художники з понад 10 країн: Канади, Бразилії, США, Нідерландів, Франції, Японії, Латвії та, звичайно, України. 

Два переможці, яких визначать імениті представники індустрії, отримають гранти на подальший розвиток своїх проєктів. У складі журі – режисер Алан Бадоєв, художник Ілля Чічкан, кліпмейкер Леонід Колосовський, режисер анімованих фільмів Олег Маламуж, режисер та гендиректор кіностудії ім. Довженка Андрій Дончик, засновник міжнародної світлотехнічної компанії Expolight Микола Каблука,  CEO та співзасновниця SKVOT Інна Чут та кліпмейкер Віктор Придувалов.

Переможці конкурсу UART MEDIA FEST отримають винагороду у розмірі 3000$ і $1000 за перше і друге місце відповідно, а також можливість співпраці з MEET FUTURE, тобто можливість представляти свої роботи на найбільших медіа-майданчиках світу.

Нагадаємо, UART MEDIA FEST вперше в історії України здобув перемогу в 14-му випуску Eventex Awards 2024, найпрестижнішої світової нагороди у сфері подій та маркетингу вражень. Фестиваль став відправною точкою для нового формату культурних подій у країні, поєднуючи традиційне сучасне мистецтво та цифрові інструменти майбутнього. 

UART MEDIA FEST і зірковий концерт: 5 жовтня ТРЦ Gulliver запрошує на свій День народження

Про додаткові активності. На кожному поверсі ТРЦ будуть встановлені захопливі інтерактиви: на 3-му ви знайдете фотозону, де за допомогою штучного інтелекту можна приміряти неочікувані образи. 

На 5-му поверсі вас чекатиме яскрава арт-зона, де у реальному часі можна створити власну картину на космічну тематику. Зона складається з інтерактивної стійки з touch-екраном для «малювання» та плазми, на якій відображається малюнок. До слова, це унікальна розробка – вперше реалізована в Україні. А на 6-му поверсі меломани зможуть створити власну пісню. За допомогою застосунку за 3 хвилини генерується повноцінний трек, гостю треба лише обрати на планшеті музичний стиль, голос, описати, про що має бути пісня. Всі активності безоплатні, проте біля кожної стійки буде можливість зробити донат на підтримку фонду «Твоя опора». 

Медіапартнери заходу: Музвар, Music Box, Наш Київ, ТиКиїв, СТБ, Новий канал, ТРК Київ, Megogo.