Маша Кондратенко стала новою амбосадоркою SPOTIFY EQUAL

Маша Кондратенко стала новою амбосадоркою SPOTIFY EQUAL

Велика програма стрімінгу з підтримки жінок-артисток включає понад 50 країн. І вже другий рік поспіль популяризує українських музиканток у світі. Новою амбасадоркою Spotify EQUAL в Україні стала співачка й авторка Маша Кондратенко

«Для мене це — велика честь та відповідальність одночасно. Я дуже пишаюсь можливістю виступати від імені українських жінок. Особливо сьогодні, коли Україна страждає від злочинних дій країни-агресора і щодня виборює свою свободу, а жінки, на рівні з чоловіками, захищають, працюють, створюють та надихають. 

Я точно знаю, що таке самотужки йти до мети, долати безліч перепон та працювати попри обставини. Тож підтримка Spotify — безцінна. Дякую за цю неймовірну ініціативу та можливість ділитись моєю музикою та музикою українок зі світом», — розповідає Маша. 

Добірку з новими треками українських артисток, що транслюється у 187 країнах світу, можна вже послухати за посиланням, а зовсім скоро обкладинка плейлісту з зображення Маші з’явиться на Times Square. 


Маша Кондратенко — cпівачка та авторка, акторка й блогерка, трендсетерка та улюблениця публіки. Вона легко поєднує іронічні треки й відверті балади, змінює образи, стилі, настрої та амплуа. Маша сміливо ретранслює актуальні теми й події та створює хіти, що набирають мільйони переглядів та незмінно потрапляють в тренди й наші серця.

За останній рік Маша випустила з десяток успішних пісень, зібрала мільйони переглядів на YouTube та отримала срібну кнопку платформи, презентувала кілька масштабних колаб з брендами та музикантами. Співпрацю Маші з Klavdia Petrivna вже нарекли «найгучнішою авантюрою українського шоубізнесу», що закінчилась виступом артисток у Палаці Спорту в серпні цього року. Крім того, співачка анонсувала вихід нового альбому вже восени 2024.