Віщий сон: Геля Зозуля забрала додому кота з Оріхова 

Віщий сон: Геля Зозуля забрала додому кота з Оріхова 

Українська співачка Геля Зозуля прихистила кота з Оріхова. Артистка вже давно мріяла про улюбленця. Та обставини складалися таким чином, що тільки зараз вона здійснила свій план. До того ж, Геля отримала знак долі: 

“Напередодні мені наснився сон, що тато дарує мені чорно-білого кота. Наступного дня в мене був концерт в одному з великих торговельних центрів Києва, після виступу ми з командою прогулювались по ТРЦ, як раптом бачу його – саме того котика зі сну. Уявляєте? В мене не було сумнівів! Саме в цей момент я мала його забрати і зробила це”. 

Віщий сон: Геля Зозуля забрала додому кота з Оріхова 

Як виявилось у пухнастого історія життя не з простих. 

“Це кіт з Оріхово, Запорізької області, де наразі активні бойові дії. Його разом з котенятам-братами волонтерам передав солдат. Вони його забрали і перевезли в київський приют. Так ми з ним зустрілися. Це кохання з першого погляду. Назвала його Люцик Горіхович. Тільки виклала нашу історію в мережу, як мені написали саме ті люди, які врятували Люцика. Це мене дуже розчулило. Адже вони на згадку прислали відео рятувальної операції тваринок з Оріхово, яке відбулось наприкінці цього літа”.   

Доля двох братів-котиків Люцика теж щаслива. Баяніст Гелі Зозулі теж забрав їх з притулку додому. 

Сам же Люцик Горіхович відтепер є першим слухачем нових треків хітмейкерки Гелі Зозулі. 

“Він керує моїм часом та й репетируєм також разом”, – сміється артистка. 

А репетиції проходять повним ходом. Адже вже 4 жовтня відбудеться великий сольний концерт Гелі Зозулі в Osocor Residence. Звучатимуть вже нашумілі хіти “І ось”, “Колір музики”, “Особистий рай” і багато інших. Серед них і новий трек “А сльоза тече”, який артистка презентувала днями.