Гурту Yurcash 20 років!

Гурту Yurcash 20 років!

20 жовтня 2024 року гурт Yurcash святкує 20-ти річчя та збирає усіх своїх друзів та слухачів у Caribbean Club м. Києва.

За цей час репертуар гурту встиг змінитись від «Менуетів» до «Жовтий скотч», від «Мундіаль» до «Stop killing love».

     Змінився навіть склад гурту, де окрім незамінного фронтмена Юрія-Юркеш Юрченка та барабанщика Юрія (Raff) Захарчука, тепер грає новий басист, а по сумісництву син Юркеша, Джо, а нового звучання вже відомим хітам додав автентичний клавішник Оверко.

     Гурт Yurcash  – український фолк-панк рок гурт, заснований у Києві 2004 року Юрієм Юрченком. На концертах гурту можна наживо почути як відомі хіти, так і ті, що звучать лише на сцені.

 

Гурту Yurcash 20 років!

     Юрій Юрченко, фронтмен гурту Yurcash, від самого початку повномасштабного вторгнення став добровольцем 49 окремого стрілецького батальйону «Карпатська січ» імені Олега Куцина. За останні два роки гурт випустив декілька пісень, присвячених подіям, які відбуваються на українській землі.

Сьогодні Юрій регулярно проводить та бере участь у благодійних концертах містами України та за її межами, де збирає кошти на потреби ЗСУ, зокрема для батальйону.

     Про стиль гурту Yurcash Юрій говорить так: «2006 рік – у світ вийшов перший альбом гурту “Ой!”, в якому було чітко окреслено стиль гурту. Тобто, ніякого конкретного стилю. А саме, беремо усі відомі стилі в музиці, змішуємо і отримуємо коктейль у вигляді, який ми самі називаємо інтелегентно-інтелектуальний панк-рок з Елементами, гумор та сатира. При тому в поняття Елементи включається все, що ми собі можемо дозволити. А дозволити ми можемо собі все. Приправляємо це все колоритом українського фольклору різних регіонів і пішло-поїхало…»

     Запрошуємо відсвяткувати день народження легендарного гурту Yurcash разом вже 20 жовтня о 18:00 у Caribbean Club, м. Київ! 

     У цей день на тебе чекають:

✅ Нова відверта та справжня рок-музика;

✅ Улюблені хіти від 90-х до сьогодні; від хардкору до шансону;

✅ Зіркові гості;

✅ Багато сюрпризів та незабутні емоції.

     Корисна інформація:

💡На локації є генератори;

✍️ Порядок дій на випадок оголошення повітряної тривоги буде озвучено зі сцени;

🔍 Найближче укриття – станція метро «Університет».