alyona alyona презентує трек створений у період Євробачення 2024 

alyona alyona презентує трек створений у період Євробачення 2024 

Відома українська реперка, як завжди дарує прихильникам та слухачам пісні, що несуть в собі глибині сенси. Пісня “А що буде” – це виклик самому собі, аби зрозуміти, що ми залишимо на цій землі, коли нас не стане. Чи пройшли ми життєвий шлях так, аби завтра, через тиждень чи багато років про нас згадували добрим словом. Кожен має перемагати зло навколо себе, бо тільки так народжується добро навколо всього. 

Представниця України на Євробаченні 2024, розповідає про створення треку та які сенси вона вбачає у ньому.

Пісня “А що буде” була написана ще у період Євробачення 2024.. Точніше почалось її створення. Це були важкі часи, як фізично, так і емоційно. Кожного дня відбувалась робота щодо підготовки до того самого виступу, який у прямому ефірі бачили мільйони людей зі всього світу. У цей відповідальний момент, коли ти обличчя країни і почалось створення треку “А що буде”, який згодом командою ми завершили, і тепер цю роботу можна вже нарешті почути. Я щиро вірю в те, що кожна людина прийшла на цю землю з місією. Важливо думати над тим, що після себе ти залишиш у цьому світі. Словами цієї пісні я хочу донести, щоб у світі було б набагато менше зла, якби кожна людина усвідомлювала, що саме вона залишить після себе”, – коментує alyona alyona.

Раніше, на своїй сторінці в Instagram реперка повідомила, що переносить свій тур по Америці та Канаді, через проблему в отриманні візи для команди. Нові дати артистка поки не оголосила, але сподіваємось що прихильники та українці, які мешкають в Америці та Канаді вже скоро зможуть почути свої улюблені пісні та багато прем’єр таких, як трек “А що буде”.