Любов, захват, соцмережі – новий хіт Online від Ustym Buk в його новому амплуа

Любов, захват, соцмережі - новий хіт Online від Ustym Buk в його новому амплуа

Нещодавно харизматичний артист Михайло Скрипець, відомий багатьом слухачам під своїм псевдонімом Ustym Buk випустив черговий хіт “Online”, що незабаром увійде до невеликого альбому. Майбутня збірка з чотирьох композицій повідає нам про історію кохання, в якій впізнають себе більшість слухачів: зомління від краси “Тієї самої”, пристрасне спілкування, що переростає в справжнє кохання та зворушливий фінал.
Займаючи друге місце в майбутньому ЕР, “Online” продовжує розповідь пісні “Lady” – романтичного та гарячого хіта, який відкрив слухачеві Михайла з іншого боку, як артиста. 

Нова пісня у жанрі поп націлена піднімати настрій слухача, розкриваючи історію знайомства та розвитку романтичних стосунків у соцмережі. Текст пісні настільки зрозумілий, що мелодія та приспів лишаються в голові не на один вечір, піднімаючи настрій із кожною згадкою. Попри простоту тексту, музична частина деталізована та витончена: тут звучать і живі ударні і гітари; а “приправлена” композиція семплами українського фанку 70-х, створюючи в загальній композиції стильне та свіже звучання. 


Також, артист випустив яскраве лірик-відео яке демонструє, що ми можемо створювати для себе різні образи та амплуа завдяки соціальним мережам. Адже інтернет – не завжди відображає дійсну картину і ми можемо показувати усе, що бажаємо. Завдяки “онлайну” ми можемо формувати наше сприйняття оточуючими, незалежно від того, чи це відповідає дійсності. Тому, соцмережі є чудовим місцем де ми можемо дізнатися більше про людину, якою захоплюємось, побудувати перший зв’язок і знайти одне одного в цьому динамічному світі. Водночас часто формує нереалістичну картину і ніколи не замінить реальний контакт.

Михайло поділився з нашою редакцією цікавою історією, повʼязаною з написанням свого нового треку. Записавши мелодію, він писав текст до неї прямо в дорозі за кермом, що вдалось зробити всього за пару годин. І наспівуючи собі приспів, навіть не помітив як перевищив швидкість, за що і був зупинений патрульними. “Я був вперше вдячний за штраф, бо усвідомив що пісня кайфова настільки, що я втратив в якийсь момент контроль і кайфував від створеного музичного шедевру. Дякую Чернівецьким патрульним котрі слідкують за безпекою руху” – розповідає Ustym Buk.

“Спочатку музика була для мене просто великим дорогим хобі, а тепер стало бізнес-проєктом” – ділиться з нашими редкторами Михайло. Будучи бізнесменом, який сприймає музику як свій інвестиційний проєкт, йому вдається водночас і горіти музикою, якою він обожнює займатись. 

Цікаво що ранішні треки його мали абсолютно інший характер: з 2015 року він випустив три повноцінних великих альбоми та більше 10 синглів у жанрі реп, що мають патріотичний настрій. Новий же виток карʼєри артиста Ustym Buk відбувся цього року після своєрідного “ребрендингу”, який розкриває його іншу харизматичну та життєрадісну сторону. Серед своїх творчих планів артист розкрив реліз концептуального ЕР, в який увійдуть дві останні композиції. Стосовно ж наступних кроків, то, зі слів Михайла, нам варто очікувати ще більше позитивних вібрацій від його творчості, адже артист прагне спонукати своєю творчістю слухачів до відчуття радості.