Півфіналістка “Голосу країни-11” KETA RINA знайшла свій “Космос”.

22 червня KETA RINA випустила новий трек “Космос”. Над створенням авторської пісні працювали невеликою командою з 8 людей майже 100 днів. Під час роботи над релізом, в останній момент кардинально змінився образ. Після амплуа дівчини з рожевим волоссям на популярному вокальному шоу чого ще можна було очікувати, але сама Катя побачила, що це далеко не вершина ідейності:

“Я вклала у цей трек всі свої 100%. Рожеве волосся це не край творчих можливостей, нова зачіска передає частину мого характеру – агресивну та пробивну, небезпечну і таємничу. Я не мала на меті випустити трек якнайшвидше, щоб встигнути бути у центрі уваги після “Голосу” чи хайпувати на 0%, які дала мені Тіна. Я артист, тому маю любити те, що співаю. Я – космос, який ніхто не знає, для того, щоб хоч трохи мене пізнати, вам потрібно слухати мій голос, про що я і співаю у пісні.”

Також у тексті ви почуєте багато завуальованих фраз, у яких ховається воістину глибокий сенс про стосунки, нерозуміння одне одного та справжню глибину виконавиці.

У своєму профілі у Instagram артистка вже поділилася бекстейджем зі зйомок відео роботи та містичними світлинами, де весь знімальний день носила білі лінзи, через які нічого не бачила. Також після травми ноги вперше одягнула підбори, в яких було нереально важко не те щоб танцювати, а й просто стояти. Це вже 6-та робота Каті, але вона відрізняється від попередніх пісень. Трек можна почути на всіх музичних платформах та переглянути mood video на You Tube. У планах ліричний міні-альбом із трьох пісень восени, підготовка до виступу на стадіоні “Арена Львів” у рамках проєкту Ukrainian Song Project та Національного відбору на Євробачення.

Нагадаємо, що Катя Гладій дійшла до півфіналу у вокальному шоу “Голос країни-11”, де виступала із фронтменом гурту “Друга ріка” Валерієм Харчишиним, зіркова наставниця Тіна Кароль дала дівчині 0%, проти 59% голосів глядачів, провівши у фінал конкурентку. Раніше Катя була у складі команди MONATIK, де на етапі боїв змагалася із співачкою KOLA, після вибору Діми на користь останньої, дівчину вкрала Тіна Кароль.