“Вже на ти”: GRISANA презентує кліп у стилі Netflix

“Вже на ти”: GRISANA презентує кліп у стилі Netflix

Співачка GRISANA презентує слухачам свій другий сингл “Вже на ти”. Музична новинка – це відверта історія про дружбу, яка стане місцем для вашої рефлексії.

“Вже на ти” – це пісня на межі самотності та справжньої дружби. Всі ми втрачали друзів чи близьких людей і часто разом з людиною, яка йде з твого життя, наче відривається і велика частинка тебе самого. Спочатку відчуваєш вбиваючий біль, а після – тільки проникливу пустоту, яка не перестає дзижчати у вухах. Тоді здається, що ти сходиш з розуму, в голові плавляться думки, змішуються спогади й фантазії з реальністю навколо”, – поділилась GRISANA.

GRISANA запевняє, що навіть у таких ситуаціях настає момент, коли потрібно покласти кінець цьому стану, прожити, зашити всі рани і почати спочатку відбудовувати свій внутрішній світ. Ситуація, яка, так чи інакше, торкає кожного і кожну. “Вже на ти” – це шанс перейти “на ти” з цими болючими спогадами та почати жити своє життя.

Разом з новим треком GRISANA презентує кліп. Відео робота повністю перегукується з ідеєю пісні та  відзнята у дуже трендовому стилі Netflix.

Нагадаємо, раніше GRISANA розповіла про власне ставлення до українського шоубізнесу.