Новий хіт “Знайди мене” від Carrie Frank злили в мережу до офіційної дати релізу

Новий хіт “Знайди мене” від Carrie Frank злили в мережу до офіційної дати релізу

Ще до офіційного анонсу свого майбутнього треку Carrie Frank здивувала своїх шанувальників неочікуваним дропом. Пісня “Знайди мене” зʼявилась на стрімінгових платформах раніше за анонсовану дату, додавши не абияких викликів до роботи команди артистки. Випередивши графік релізу більше, ніж на тиждень, трек побачив світ, встигнувши отримати позитивні відгуки в перемішку з подивом фанатів. Наша редакція поспілкувалась із Кароліною Carrie Frank аби дізнатись більше про інцидент та наслідки, з якими довелось зіштовхнутись в роботі через це. 

“Злитий трек став великою несподіванкою як для мене, так і для всіх інших учасників команди!” – розповідає Кароліна. “Коли я почала отримувати повідомлення від шанувальників про те, як сильно їм сподобалась пісня, мене охопили змішані почуття: з одного боку, ці теплі слова мене завжди підбадьорюють та надихають, а з іншого – “Яка нова пісня?!”.” Моя команда швидко звʼязалась з усіма підрядниками та домоглась як найшвидшого видалення треку, аби продовжити кампанію в запланованому темпі. Багато хто запитував у мене навіщо ми прийняли таке рішення замість того, аби лишити трек на платформі. Відповідь дуже проста – аби якомога більше слухачів  почула цю пісню, яка в свою чергу зігріла б своєю ніжністю ще більшу кількість людей.

“Знайди мене” – це потужна і зворушлива історія кохання. Зустріч двох людей перекреслює все минуле, змушуючи зрозуміти, що всі події в їхньому житті були лише підготовкою до цього моменту. У пісні білий колір символізує чистоту, початок чогось нового і прекрасного. Весь сюжет  підкреслює, що всі життєві випробування ведуть до зустрічі з істинною любов’ю. Звучання цієї пісні зачіпає найпотаємніші струни душі, завдяки живому звучанню гітар та глибокому тексту, адже кожен, хоч раз в житті задається питанням, чи існує та сама любов і та сама половинка? “Знайди мене” — це пісня, в якій переплітаються почуття, що дозволяють розпізнати серед тисячі людей ту саму людину.

“Я прагну поєднувати різне звучання, беручи натхнення з різних жанрів. Пісня “Знайди мене” дуже особлива для мене, перша версія пісні була записана дуже старанно, але не звучала емоційно саме так, як мені того хотілося. Ми зробили перезапис пісні, і вона була записана з першого дубля, саме так, як я відчувала. Я вклала в неї всі свої почуття, адже те, про що я співаю, — це не вигадані історії. Сподіваюся, що слухач почує не лише звуки інструментів та мій голос, а й одкровення моєї душі.”

В межах плану промоції, трек офіційно представлений 24 жовтня, ставши четвертим цьогорічним синглом Carrie Frank. Співачка пише різнопланову музику, експериментуючи зі стилями та комбінуючи різні напрямки, поєднуючи це з глибоко емоційними текстами та прикрашаючи все своїм унікальним тембром. Її попередні релізи, такі як “Обіцянки”, отримали увагу слухачів та були помічені радіостанціями, що дозволило потрапити в ротацію. Також сингли “Крила” і “Течія” отримали позитивні відгуки та підтримку слухачів.