“Я аж прозрів”: під час ранкового ефіру MÉLOVIN залило очі кислотою

“Я аж прозрів”: під час ранкового ефіру MÉLOVIN залило очі кислотою

MÉLOVIN і SWOIIA завітали в студію ранкового шоу “Прокидайся”, де розповіли про дуетну пісню “Зодіак”, поділилися власними рекомендаціями зі здорового харчування і приготували свій улюблений сніданок — тости з авокадо і яйцем пашот. Під час кулінарного процесу з MÉLOVIN трапився прикрий інцидент – йому в очі потрапила кислота. 

Відомі виконавці MÉLOVIN і SWOIIA, які нещодавно приголомшили прихильників спільною піснею “Зодіак”, зізнаються – їхні вподобання щодо сніданків зійшлися стовідсотково. Тож, як тільки виникло питання, що готувати у ранковому етері, вони і не думали.

“Катя (прим. ред. – справжнє імʼя співачки SWOIIA) просто спец по яйцям пашот! Зранку фантастично готує їх! От прям такими, які вони мають бути”, – зауважив MÉLOVIN

“Я аж прозрів”: під час ранкового ефіру MÉLOVIN залило очі кислотою

Сам співак хоч і любить готувати, але цього разу вирішив керувати процесом і за потреби допомагати ведучим і SWOIIA. Так, порадивши ведучому Юрію Ткачу, додати до авокадо лимонний сік, артист спробував відкрити пляшечку з концентратом, під час чого і стався інцидент:

“Лимонний сік потрапив прямо в очі. Ну що ж, добрий ранок! Я аж прозрів! У бік ведучих я краще не ходитиму, буду тут, біля Каті. Це більш безпечне місце”, – жартома, прокоментував артист. 

Наприкінці готування MÉLOVIN все ж вирішив показати майстер-клас, і продемонстрував, як полюбляє подавати до столу улюблені тости.

Для приготування тостів із лососем і авокадо від MÉLOVIN і SWOIIA вам знадобляться: 

Тостовий цільнозерновий хліб – 4 скибки.

Яйця – 4 шт.

Лосось – 200 г 

Авокадо стигле – 2 шт. 

Рукола – 100 г 

Помідори черрі – 8 шт. 

Лимонний сік – 2 ст.л.

Оцет – 2 ст. л. 

Сіль 

Спосіб приготування:

У двох сотейниках нагріти воду (довести до кипіння). Влити по 1 ст.л. оцту. Зробити ложкою воронку і вбити яйця по одному. Готувати кожне яйце протягом 3-4 хвилин до готовності. 

Авокадо почистити і подрібнити. Скропити лимонним соком, щоб не темніло. 

Зробити грінки на пательні або за допомогою тостерів. 

На грінки викласти авокадо, слайс лосося і яйце пашот. Посолити, поперчити і за бажанням скропити олією. Подавати тости з салатом із руколи і черрі.