Співачка YATSUTA заявляє про зміну іміджу та нову музичну сторінку у творчості

Співачка YATSUTA заявляє про зміну іміджу та нову музичну сторінку у творчості

Після дуету зі виконавцем, автором пісень OMUT та концертного туру, співачка YATSUTA заявляє про зміну іміджу та стилю музики. Артистка анонсувала це нещодавно, оголосивши вихід альбому.

ЕР «ВАЙБИ» – це нова сторінка у її музичній творчості, новий подих, нова YATSUTA.

«Тепер моя музика не тільки глибока та романтична, а ще й енергійна, а головне танцювальна — та музика, про яку я мріяла все своє життя. Я точно знаю такий альбом на часі й пісні з ЕР занурять вас у неймовірні почуття легкості, кохання й особливого вайбу, адже це так потрібно всім саме зараз», – говорить YATSUTA.

Альбом «ВАЙБИ» про різні стани жінки в період закоханості й про її сприйняття чоловіка: від ідеалу до людини, яка робить боляче. Кожна пісня в ЕР альбомі несе певний меседж, скажімо, про насолоду життям або палке кохання.

«Зараз ситуація, в якій ми перебуваємо приносить нам неочікувані моменти, вносить певні корективи в наше життя. Та я впевнена, музика, пісні, та їхні меседжі, дають нам сили рухатися далі. Цей ЕР альбом створений, щоб надихати кожного, дарувати особливі вайби», – розповідає співачка YATSUTA.

За її словами, на одну з пісень вже заплановані знімання кліпу. Як обіцяє співачка, відеоробота буде провокативною, адже героєм стане публічна людина, яка точно не залишить нікого байдужим.